Vepřová krkovice na cibulce s bílým pepřem
Přísady:
- 2 plátky vepřové krkovice
- 2 střední cibulky
- bílý pepř, sůl
Na smažení:
Postup přípravy:
Krkovičku nakrájíme na plátky o síle 1,5 cm a mírně nožem rozklepeme. Na dvou místech poté nožem nařízneme, aby se nám maso nezkroutilo. Poté z obou dvou stran důkladně osolíme. Mezitím si rozpustíme Ceres soft na pánvi. Do rozpáleného Ceres softu dáme plátky a necháme je zatáhnout a to z obou stran. Poté přiklopíme pokličkou. Dále si rozkrájíme cibulku na půlměsíčky a spolu s kuličkami bílého pepře vložíme do pánve, kde nám mezitím již krkovička pustila šťávu a společně podusíme. Jako přílohu použijeme např. brambory.