Vepřová krkovice na cibulce s bílým pepřem

Přísady:

  • 2 plátky vepřové krkovice
  • 2 střední cibulky
  • bílý pepř, sůl

Na smažení:

Postup přípravy:

Krkovičku nakrájíme na plátky o síle 1,5 cm a mírně nožem rozklepeme. Na dvou místech poté nožem nařízneme, aby se nám maso nezkroutilo. Poté z obou dvou stran důkladně osolíme. Mezitím si rozpustíme Ceres soft na pánvi. Do rozpáleného Ceres softu dáme plátky a necháme je zatáhnout a to z obou stran. Poté přiklopíme pokličkou. Dále si rozkrájíme cibulku na půlměsíčky a spolu s kuličkami bílého pepře vložíme do pánve, kde nám mezitím již krkovička pustila šťávu a společně podusíme. Jako přílohu použijeme např. brambory.

Zpět na recepty